Tuesday, January 1, 2008

Kausspead

G kirjutab...

Nüüd on jälle mingi eriti pikk vahe tekkinud, et peab nüüd hakkama hoogsalt mõtlema mis toimunud on...
25ndal käisime siis Lunneril ära. Rahvast oli päris palju, igasuguseid külalisi. Saime J'ga endale ülicoolid käpikud... mõnus. Lunner muidugi venis oodatust pikemaks, algselt plaanisime paar tundi olla, aga paar tundi venis vähemalt neljale. Koju tulles panime puslet Dee'ga edasi ja saime selle samal õhtul vist kokku ka, enam täpselt ei mäletagi.
26ndal pidime Olivia ja Chapin'ga mäele minema, aga kuna neil oli trenn ja lift, meie kohalikul mäel jälle ei töödanud, siis me aind viisime nad sinna ära ja läksime neile järgi. Ja kuna Dagne järgmine päev Floridale sõitis, siis ta tahtis jalgu wax'ima minna ja me läksime temaga kaasa. Seal salongis vist oli vähe külastajaid, sest see tädi, kes waximist tegis pressis meile ka seda peale :D. J võttis vedu ka, ma olin nõrguke seekord. Next time :).
27nda varahommikul viis J Dee bussi peale ja pärast seda käisime WestLeb'is nats shoppamas ja 12ks pidi J tööle minema ja ma läksin temaga kaasa. Õhtul toimus rahulik kodu chill.
28ndal tegime mõlemad 4ni tööd ja pärast seda mõtlesime, et läheme tsekkime, mis mäel toimub. Mäel lift ikka veel ei töödanud, siis mõtlesime, et läheme vantsime üles ja proovime hüpet natukene, aga kuna mägi oli päääääris jäine ja seal oli tugevalt publikut, siis meil jäid sõidud päris lühikeseks. Mingi kutid filmisid seal. Valgus ja muusika oli hea. Suusatajad, seda harrastatakse siin rohkem kui lauatamist. Nats vaatasime veel, mida ärevat nad tegid ja tulime koju ära. Mõned seigad toimusid veel, aga nendest ei hakka avalikult rääkima :)
29ndal pidime Olivia ja Chapin'ga mäele minema, aga kuna tuli välja, et neil on trenn siis see jäi ära ja saime vaba päeva. J magas meeletult kaua, et ma pidin ta lõpuks üles äratama, kuna ma ei jõudnud enam oodata. Hommikusöök söödud, siis mõtlesime, et võtame enne mäele minekut uue pusle käsile, mõeldud tehtud :). Ühe ajal nats jõudsime kohalikule mäele ja mitte just kõige suuremaks üllatuseks, lift jälle ei töödanud. Kuna lubati, et umbes tunni pärast tehakse lahti, siis otsustasime, et läheme kuhugi ja teeme aega parajaks. Otsustasime ühte spordipoodi minna ja veits lumelaua staffi tsekkida. Sealt leidsime endale suure valimise peale Pro-Tec'i kiivrid, mis poes tundusid päris hästi pähe sobivat, aga koju jõudes tundus, et nüüd olemegi kausspead :D. Kodus avastasime, et kiivril on kõrvaklapid ka, iseasi kui vajaminevaks need ostuvad. Vahepeal juba mõtlesime, et peab vist kiivrid tagasi viima, sest nii kuradi veidrad olid need peas ja harjumatud ka. 4ks läksime mäele tagasi, lifte muidugi ei avatudki. Mõtlesime, et okei, proovime siis parki natukene sõita. Kuna seal on boxe ja reile erinevas suuruses ja hoovutukohti on ka üks suurem ja üks väiksem, siis otsustasime algul kõige lihtsamalt varianti. Otse seal peal libiseda polnudki kõige keerulisem, proovisime kahte boxi. Üks oli vähe järsem variant. Mina muidugi suutsin lõpuks tugevalt crashida, nii et määrisin oma riided ja tegin ühe jala sääre-põlvele haiget. Väike verevalum ja natuke suurem muhk. Ühesõnaga aii!
Pühapäeval pidi olema, siis see päev kui me läheme kuhugi natuke kaugemale lauatama, aga neil lastel oli jälle trenn ja seetõttu pidime meie passime kuna nemad trennis on, sest lift ju muidugi jälle ei töödanud... Läksime Border'sisse (välja kuhu iganes). Lugesime ajakirju, jõime kohvi ja sõime kooki. Kuna neil trenn lõppes alles 12 ja enamus mäed on siin meie ümbruses ainult 4ni lahti (va meie kodu mägi Whaleback, mis ei funka veel), siis läksime jälle siia lähedale skiway'le. Rahvast oli päris palju ja mäe olukord polnud just kõige parem. Suusatajad käivad vahest väga pinda :P:). Õhtuks muidugi olime päris väsinud, aga otsustasime ikka whaleback'le minna, et saaks veel nats harjutada. Park oli päris jäine ja peale meie oli seal veel tegelasi. Üks suustaja, kes sõitis ja teised olid publikuks. Ajasid meiega juttu ja uurisid kus me päris oleme. Kui nad lahkusid, siis võtsid nad ka valguse kaasa, kuna nad näitasid oma auto tuledega pargile tuld, siis soovitasid meil oma auto ette ajada. Aga kuna seal oli nii kuradi icy, siis me jäime sinna kinni. Tegelikult mitte otseselt kinni, aga lihtsalt enam ei liikunud ei edasi ega tagasi. Meie õnneks oli seal veel üks linttraktor või kuidas iganes seda kutsutakse, kes mäge korrastab :P. Tuli meile appi, pani keti meie auto külge ja tõmbas meid välja... temaga sai päris palju nalja. Tänasime teda ja sõitsime koju ära.
Vana-aasta viimasel päeval mul tööd ei olnud ja läksin J'ga kaasa. Käisime kelgutamas ja niisama. 4 ajal kui J lõpetas tulime koju, vahetasime riided ja mäele, kuna me kuhugi peole ei plaaninud minna, siis otsustasime nats mäel chillida ja siis rahulikult kodus veini juua ja puslet panna. Otsustasime meie päästjale kodus ühe Eesti shoksi kaasa haarata, nii igaksjuhuks kui teda nägema peaksime. Otseloomulikult me teda ka nägime, nii kui sinna jõudsime tuli meiega juttu ajama. Ta on Miles. Ja talle väga meeldis meie shoks. Enne kui tema mäelt lahkus tõi meile meie shoksi ja whalebacki kleepsud. Mina suutsin jälle crashida ja oma püksid boxi nurga vastu puru tõmmata. Mis seal ikka, püksid puru ja uus sinikas sama põlve peale, aiiii! Koju tulles sõime kooki, jõime shampust ja veini ning rääkisime msnis oma kallite Eesti sõpradega, kellel oli juba uus aasta käes ja pidu põhimõtteliselt läbi. Meie uus aasta tuli veini ja puslega. Rahulikult ja mõnusalt :).
Täna pidi J juba 8ks tööle minema, mitte just kõige meeldivam. Lubas mul magada ja tuli korjas mind hiljem peale. Mina pidin alles 12.30 ks tööle minema. Kuna linnas põhimõtteliselt kõik kohad ja poed kinni olid, siis pidime metalli viili ostma ja ise mu laual kandid maha viilima. 5ni töö ja koju. Vaatsime netist ühte videot, kus õpetas laual kante maha viilima, saime vist enam-vähem hakkam. Enam-vähem sellepärast, et ma siiski kukkusin täna veel väga valusalt sinna sama põlve peale. Tuleb veel natuke viilida, tundub, et nats vähe sai. Nii, et nüüd on mul ühel jalal kolm põlve ja enamus neist on täiesti tuimad. Vaatab mis homme saama hakkab, kas saan liikuda :P. Muidu oli täna väga fun, saime endale uusi tuttavaid ja boxid tulevad ka üha paremini välja. J'l vist siiski paremini kui mul, sest tema nii ei crashi nagu mina :).

Nüüd lebotame diivanil, joome jälle veini, kuulame muusikat ja surfame netis. Pusleni pole veel äna jõudnud ja arvatavsti ei jõua ka. Peab ära mainima, et TV-d pole ka mingine eriti kaua vaadanud, ei tunne puudust ka muidugi.

Igatseme aboluutselt kõigi sõprade järgi!
Eriti vahvat ja mõnusat uut aastat teile:)!

Olge armsad!
Baaaaaai!

No comments: