Monday, July 11, 2011

Talv?!

Külm on, nagu täitsa päriselt. Öösel langevad kraadid kuni 4C ja viimased nädalad on päeva temperatuur vahemikus 15-18 ja üsna külma ja tugeva tuulega.
Tööl käib laste juures. 5a kutt ja 7a tüdruk. Kutt käib erivajadustega laste koolis, kuna tal on nõrgad lihased, ma täpselt ei mäleta kuidas seda haigust kutsuti, aga kui ta beebi oli siis ei teatud kas ta üldse kunagi kõndima hakkab. Ta kõnnib, aga tal on raskusi riidesse panemisega ja ise söömisega. Hääldamine pole ka päris korras ja tähelepanuvõime on ka vahel natuke hajutatud, esimesed nädalad ta ikka suutis mu kannatuse nii proovile panna.. aga saab hakkama, tema saab ka! Muidu on ta päris tubli, tark ka. Tuleb väga huvitavatele ideedele ja on niisama armas. Võib sulle päeva jooksul 7 korda öelda, et armastab sind, vahel tahab abielluda ka, aga siis saab aru, et ma olen ikkagi liiga vana tema jaoks.
Ühesõnaga tööl läheb hästi, vahel ajavad hulluks, aga no sellised need lapsed on, jah eksole. Au emadele!

Jooksmas käimisega on nüüd mõneks ajaks ühel pool. Rand on ikka sama mõnus, aga väänas jala välja, hüppeliiges. Tegelikult ei saa öelda et välja väänas, lihtsalt jäi valusaks ja siis kui reedel jooksma läks, siis oligi kõik. Enam joosta ei saanud, jala peale toetada on nii valus, et kõndida on ka raske. Ei kujuta ette kui kauaks nüüd lombakaks jääb, igatahes ajab väga vihale, sest nii läheb ju paksuks :)
Loodan, et see on mööduv nähtus!

Muidu elu Manlys on mõnus. Teeb õhtusööke ja käib õhtusöökidel, sõbrad on vahvad. Vesi on lähedal ja enamus ajast päike paistab.

Cheers!

No comments: