Thursday, July 24, 2008

PirnPirnPirn

Kui mõelda pirnist kui puuviljast, siis ma leian (tegelikult pole ma veel kuskilt pirne leidnud, aga see selleks), et pirn on päris maitsev.

Kui vaadELDA neid inimesi, kelle keha meenutab pirni, siis tavaliselt on neil suured tagumikud ja üldiselt on neil ka lühikesed tömpjas jalad. Edasi liikumisel hõõruvad nende kintsud tugevalt üksteise vastu ja kulutavad pükse. Seelikuga käimine on arvatavasti veel ebameeldivam, sest siis kintsud käiksid üksteise vastu ilma, et midagi vahel oleks ja higistaksid.

Kõige hullem variant seotud pirniga on siis, kui su peakuju pirniks osutub. Põsed on nii suured, et paistavad seljatagant välja. Silmad on peakuju jaoks küll võimalikult laiali, aga tegelikult on ebanormaalselt lähestiku. Naeratus osutub banaani (banaane on erisuuruses ja pirne ka) suuruseks. Eile õhtul trolliga koju sõites õnnestus mul näha pirni kujulise peaga naisterahvast. Tal oli tukk ja ta kandis oma pikki juukseid hobusesabas. Kellel on hea fantaasia suudab ettekujutada küll kui veider ta välja nägi.

Kui ma Merksi käest küsisin, et mis ta sõnast pirn arvab, siis ta arvas, et keegi on mingi nalja teinud. Hmmm... okei, võib ju ka.

No comments: