Tuesday, March 4, 2008

juba ongi Märts...

J kirjutab...

Oeh, oleme vist jõudnud sinnamaale, kus täiendame blogi kord kuus...Midagi pole teha, laiskus on peale tulnud vist(kindlasti).
Ja nüüd on juba väga tugevad raskused sellega, et meenutada, mida ma korda saatnud oleme selle kuu aja jooksul.

Praeguseks oleme jälle Leatherwoodide juurde kolinud. Viimane kord kui siin olime siis oli meil Superbowli õhtu. Päris cool oli seda ameeriklaste jalgpalli vaadata. Need kurikuulsad reklaamid, mis seal vahepeal on, olid ka päris head (eriti see pepsi reklaam Justin Timberlake'iga :D)...


See oli siis tookord kui me kante maha viilisime ja liiga palju jäätist sõime. Mingid sõgedad videod sai youtube'i ka üles riputatud. Kes teab, see teab...Siin siis pilte:


Siis jõudis kätte see kaua oodatud aeg ja ma sain juuksurisse! Jesssss
Tulemus:
Veebruari lõpus pidime minema Bostonisse pidutsema, aga see jäi ära, sest me saime teada, et Ken tuleb meile siia külla Aprilli lõpus(juhhheiiii) ja Bostonisse lähme siis hoopis kõik koos! Selle asemel käisime me lauatamas ja shoppamas! uuuh, palju raha sai raisatud...ja jälle segast ka rohkem kui palju...
Natukene svipsis tüdrukud:
Lauatamas käisime me Killingtonil. MEGA ma ütlen...Kaks nädalavahetust oleme nüüd seal käinud ja lihtsalt superpositiivne elamus. Esimene kord kui käisime kukkus Dee jää peal põlvedele ja sai väga väga haiget ja mina kukkusin ka oma haige põlve peale jääpeal. Aiiiiii!
Ahjaaa, ma oleks peaagu unustanud, läksime siis Killingtonile ühtede sõpradega, nemad sõitsid ees, meie järel ja nad sõitsid Killingtonist mööda! Konkreetselt ei näinud suuuuuuuurt mäge vasakut kätt. Me muidugi sõitsime järgi, sest arvasime, et okei, nad on siin varem käinud ja teavad kuhu lähevad, et ehk on teine sissesõit kuskil. Päris teadsidki! G arvas, et neil olid need hobusesilmaklapid, sellepärast ei näinudki :)
Ja nüüd eelmine pühapäev käisime ka seal ja oli veel lõbusam. Eriti ränk tuul oli ja kui toolidega üles minna, siis oli selline tunne, et õhtuks on kõigil pea põletikud (misiganes see ka poleks)...Gondlitega oli mõnusam üles minna. Proovisime parki ka sõita ja nalja sai rohkm kui palju. Ma mõtlesin uue "triki" ka välja ja kui hästi läheb siis näete ka, sest Dee sai selle video peale...Hahaa!

Pilte sellest tripist siis:
Ja, kes veel ei tea siis Leatherwoodid võtsid omale koera! Nimeks: Big papi. Tõug: Bichon Frie. Välimus: üliarmas. Iseloom: sama armas. Aga lapsed väntsutavad teda liiga palju ja täna ta on kolm korda oksendanud juba...Let's hope he'll survive
Ahjaa, ja seda ka, et ma sõidan 11. Märts Californiasse! ja G tuleb mulle kahe nädala pärast järgi. Laguna Bach, here we come!!! :)

Olge musid
piisaut

1 comment:

L.L said...

Jaana sa näed eriti armas oma uute juustega välja ja see kutsa on ka eriti armas:)!