Tuesday, November 10, 2009

Pühapäev.

Merks, Siku ja mina istusime väljas söögilaua ääres ja ajasime juttu. Mingi tüüp tuleb võtab meie laua ääres tühjal kohal istet, küsimata kas ta tohib seda teha. Where are you girls from, põhiküsimus muidugi. Arvates üsna lähedale kus me pärit võiks olla, aga mitte päris täppi, seletab veel midagi, tõuseb püsti ja arvab, et võiksime tema ja tema sõpradega guuni joomisel ühineda.
Vahime üsna nõutult ükstiesele otsa, et mis see siis nüüd oli. Siku arvas, et see on minu ja Merksi sõber, aga ei olnud kellegi. Igatahes, läheb mööda vaevalt minut kui tüüp on tagasi, mitte midagi ütlemata võtab meie laua all asuvast prügikastist välja äravisatud topsid.
Väga huvitav... igatahes palusime tal need enne ära pesta kui need kasutusele võtab. Väga suur naeratus näol ta seda igatahes teha lubas ja öeldes veel, et if you girls are ready then come and join us, väga okei :D Me purskasime kõik naerma!
Aga sellega asi ei piirdunud. Mõne aja pärast tuleb uuesti meie juurde, tehes väikse tantsuliigutuse ja öeldes, et me läheme nüüd tuppa nr 5 ja we are ready. Kes teab milleks nad valmis olid. Inimesed teevad ikka huumorit siin!
Õhtul läksime Siku ja Merksiga, Helise ja Madise juurde. Plaan oli välja minna, sest kõige popimal Airlie klubil oli sünnipäev. Kiisik läks oma peiksiga kuskile drinke tegema. Meie naabrid Taivo ja Mikael ühinesid meiega peale tööd ja siiis veel üks nende sõber Jerry. Mõnus seltskond ja nalja sai rohkem kui rubla eest. Madis küpsetas oma püütud kala, nime ei mäleta, aga siin on kalad eriti maitsvad. Jõime natukene kihisevat veini ja tantsima minek. Poisid jäid koju pokkerit mängima. Merks lahkus kõige esimesena, sest pidi järgmine päev 9ks tööle minema. Mina läksin natuke peale Merksi koju, koos ühe siin samas elava kutiga. Tõdedes jällegi, et siin on väga raske tööd leida. Ta olevat ka oma cv-si igale poole viinud, aga ei miskit. Aga me ei saa ka enne siit kuskile liikuda kui on natukene raha kogutud.

Esmaspäev oli tööpäev aind Merksil ja minul. Teised lihtsalt lebotasid. Igatahes vaatame vaikselt kortereid ka. Oleks meil kõigil töö oleks vähe iisim. Lähiajal selgub kas Kiisik saab tööd ja kas saame kõik koos korteri üürida või peame Merksiga kahekesi välja kolima. We’ll see, we’ll see!
Ahjaa... meie naabrid Taivo ja Mikael kolisid välja ja asemele tulid mingid natukene palju naljakad Sydney kutid.
Juba kolmandat päeva sajab vihma. Kohalikud ei oska ka seda kuidagi seletada. Sest tavaliselt ei saja neil vihma hooajal (jaanuar, veebruar) ka nii palju vihma kui praegu siin sadanud on.
Hetkel joon kummeli teed ja lebotan oma nari peal. Tahtsin jala supermarketisse minna, aga sajab nii kõvasti, et vist ei viitsi.

PS! Muusika kultuur on siin väga alla arvestust. Sihukest sousti kuulavad, et hoia ja keela. Neil oleks abi tarvis!

Ma olen tubli ja olge teie ka!
Have fun without me :P

Baibai!
G.

No comments: