Saturday, November 28, 2009

Üks õhtu siin meie juures.

See oli vist nüüd kolmapäev. Plaan oli, kui lapsed on õhtul magama läinud, hakkame Merksiga filmi vaatama. Siku läks jõulupeole.
Tavaiitavaii... kell on 8 lapsed ikka üleval ja kõigele lisaks oli veel naabrinaine ka oma lastega siin.
Kõik hästi tore, aga lapsed ikka jaurasid mööda maja ringi. Okei, otsustasime arvutist ja oma toas vaadata.
Meie Landlord (pereema) oli juba mõnusalt shvipsis ja ükshetk ma sadasin talle vetsu sisse kuna tal tuli ei põlenud. Päris naljakas oli, sest tal oli silmad juba mõnusalt punased. Vabandasime üksteise võidu :D
Me vaatame Merksiga rahulikult filmi (Spread, päris okei, teistkorda uuesti ei viitsiks vaadata) väljas kisub lauluks, mõtleme et okei, kaks veini teevad oma töö. Lapsed ikka ei maga, kell on juba 10.
Film läbi, kell on peale 11 õhtul, vaikus majas. Läksin hambaid pesema ja mõtlesin, et kontrollid kas lapsed on ikka teleka eest oma voodisse läinud. Loomulikult mitte, mõlemad magasid ja ema oli ka magama läinud, väga okei. Mina kui väga hoolitsev ja hea... eksoleksole :D .... käskisin Merksil appi tulla, et viime lapsed voodisse. Tassisime siis lapsed oma vooditesse ja rahu majas.
Hommikul ema ütles küll, et jõi liiga palju veini ja ta tavaliselt nii ei tee, aga arvan, et tal polnud õrna aimu ka kuidas ta lapsed magama said.
No pole hullu, peaasi, et seda rohkem ei juhtuks!

Eile kuulsime veel, et me ei saa seda korterit kui me endale voodeid ei osta. Nad lihtsalt ei lase meil ilma mööblita seda üürida.
Mul on tunne, et kinnisvaramaaklerid teenivad siin raha selle pealt, et nad korterid endale hoiavad. Ebanormaalne! Otsime lahendust.

No comments: