Saturday, December 19, 2009

The Beginning...

Kolmapäeva õhtul lõpetasime oma maa-elu mõnusa õhtusöögiga. Tädi, kelle juures elasime
tegi maitsvat kala ja pakkus veini, meie tegime küpsisetorti, mis kukkus välja nagu käkk, aga see eest maitses hästi.
Neljapäeva hommikul pakkisime veel oma viimased asjad ja tädi sõidutas meid ja meie ükskõikkui paljud asjad linna.
Ajeee... tagasi linnas ja oma tühjas uues kodus. Ja kohe oli meile kiri postkastis. Kes oli see armas inimene? Kes see muu kui Jaana, tänkjuu kallis :)
Asju on meil täpselt nii palju, et madratsid magamistubades, elutoas kahene diivan, üks pisike laud ja kaks kott-tooli ja meie suuresl verandal on diivan 4 suure padjaga ja pisike söögilaud kahe tooliga. Köögimööbel on ka muidugi olemas. Seina peale oleka paari pilti vaja ja elutuppa ühte kardinat, siis oleks kõik pöööööörfi. Mina jagan Merksiga tuba ja Siku Kerliga (tema tuleb ja ühineb meiega nädala pärast).
Kes veel ei tea, siis meil on ookeani vaade ja jaheda veega bassein, luksus:)
Neljapäeval oli meil tööjuures jõlulõuna. Hotelli restoranis, kus me töötame. Kõht sai head-paremat eriti täis pugitud ja koju ära. Õhtul käisime veel Armadases Madist kuulamas ja Jay-Jayˇle õnne soovimas. Seal saame kokteile sõbrahinnaga, seega lasime endale friiistailida ühe kokteili, jutustasime natuke ja ära tuttu.
Peab veel ära mainima, et jõulutunnet pole kuskilt paistmas, suvi on juu.. Plaanid on meil 24danks sellised, et teeme õhtusöögi ja oleme ilusad :D. Vaatab kuidas kujuneb, sest kohalikud tegelikult pidutsevad jõulude ajal, nagu natuke veider aga noh.. kui me siin juba oleme, siis lähme ilmselt vooluga kaasa. 25 on meil Merksiga vaba, õnneks! Aastavahetuse plaanid puuduvad.

Küsi..

K: Kas tarkuse hammas kasvab?
V: Jah, kasvab!
K: Kas valutab ka?
V: Jah, valutab!

Juustunugasid pole Austraalias siia maani leidnud. Peab äri püsti panema vist.
Jaaaaa... aru ma ei saa miks peavad pesurestid koosnema viiest erinevast tükkist. Aussid pole osanud ühestükis pesuresti leiutada, tainapead!

Emps,
PaljuÕnne!

... ja kui enne ei kirjuta, siis mõnusaid jõule armsad sõbrad!

Jäuks. Pealkiri on laulu nimi, mida ma parasjagu kuualasin.
G.

No comments: