Tuesday, November 9, 2010

Esmaspäevane Salsa tund.

Muidugi me suutsime kohe esimene tund 10min hiljaks jääda, buss läks hiljem välja ja me pöörasime valest tänavast ära, aga põhimõtteliselt polnud hullu midagi, olime esimesed ja peaaegu ka ainukesed!
Õpetaja nime muidugi ei mäleta, aga oletatavasti 30ndate lõpus olev, nii umbes 172cm pikk, mustade ülepea kammitud juustega, ümber triiksärgi ja üsna ümber teksadega meesterahvas.
Tavaliselt pidavat nii umbes 10 inimest kohal olema, aga seekord piirdus asi meie, ühe rootsi tüdrukuga, kes jäi rohkem hiljaks kui meie ja oli salsa tunde võtnud enne 15. Lõpu poole tulid veel kaks meie kooli töötajat ka kaasa swingima.
Nalja sai palju! Kui te olete näinud kunagi inimest sulle väga sügavalt silma vaatamas, siis meie õpetaja pilk on puuuuuuriv. Päriselt! Ta võiks vabalt oma pilguga sind sinu taga oleva seina külge naelutada. Väga temperamentne!
Selgeks saime kõik, mis esimeses tunnis peaks selgeks saama ja me Merksiga saime kiita ka, et me esimesel tunnil nii hästi muusikasse tantsisime ja üldse pihta saime, pareminigi kui neiu, kes 15h tunde oli võtnud, ajeee :)
Rõõmuga lähme järgmisesse tundi!
"Swing like you've never swung before!" meie uue õpetaja moodsad sõnad ja oi kus me svingisime :D



Meil koolis täna selgus, et kahel lapsel umbes 35st pole täisid, ülejäänutel on. Olin üsna kindel, et olin ka need juba endale hankinud. Merks tegi õhtul väikese tseki, aga tundub, et olen hetkel veel nendest puhas.... uuuh.

PS! Uued lennukipiletid said ka ostetud ja need viivad meid 7. jaanuaril Bostoni. One-way ticket!

2 comments:

GG said...

Ma ei kujuta Sind midagi sellist tegemas, tantsimas niimoodi.. päris cool jeees!

Getter said...

No mis ei kujuta :D
Noorus aastatel sai ju tantsitud küll.